Perbezaan utama hartanah lelong vs sub-sale

Posted on Januari 22, 2009. Filed under: Hartanah |

[Blog ini telah berpindah.. sila kunjungi blog terbaru kami di EmasdanTanah.com]

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

9 Respons to “Perbezaan utama hartanah lelong vs sub-sale”

RSS Feed for Emas dan Tanah Comments RSS Feed

Terima kasih bagi tips yang amat berguna tu…

Terima kasih juga Zulrashid🙂

Hi Nuulwahida,

sub-sale tu macammana?

Pelaburan emas skrg bagaimana…adakah memberangsangkan?
Nak bjar tentang emas dgn Nurul bleh..

Kazam.. sekarang ni harga emas tinggi.. baik tunggu harga emas jatuh dulu.. sila rajin-rajinkan diri rujuk link bnm seperti di bawah…
http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=12&pg=141

Sub-sale tu bermakna pembelian terus dari owner terdahulu.. kalau kereta kita panggil “second-hand”.. kalau rumah.. kita panggil “sub-sale”..

Wida…nak cerita pasal emas lagie…dah lama tunggu nie..bz ke..:)

Matt.. yelah.. sekarang ni memang bz.. tak sempat nak post tajuk baru.. tunggu yee…

bijak2…hu.

em.kalau lelongan emas plak biasa di mana ye?

MET, boleh cari dekat Ar-Rahnu.. selalunya sekali setahun je.. year end.. Bank Rakyat pun ada buat.. cuma kena alert masa bank announce kat branch..

Salam wida, ape cerite cyberia? Dpt kawtim dgn ex-owner tak?


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: